Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g0.9g1.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pinaattipakaste 150g1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g0.4g0g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g85kcal3.8g3.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176563