RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2.9g3.2kcal0.6g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal1.2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g117kcal11.3g3.8g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489