Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g4kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal0g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153