Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g1g3kcal0.1g0g0.3g0g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.2g0g0.6g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal1.9g0g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421