Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal1.9g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946