Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Vadelma 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0g0.8g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g46kcal0g7.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384