Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.3g0.2kcal0g0g0g0.2g
Manteli, jauhettu, n. 1dl1.2g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal0.6g0.2g1.4g1g
Valittu annoskoko5g8kcal0.3g0.1g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g153kcal5.7g1.9g13.2g9.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174