Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.2g1.8g0g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.1g0.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.5g0g0g
Arvot/100g100g85kcal1.9g16.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139