Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit kypsiksi.

Paista sipulit ja jauhis voissa.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita keskenään ja kaada vuokaan.

Tee munamaito, lisää ripaus suolaa ja valkopippuria.

Kaada vuokaan.

Paista 200* n. 1-1,5 tuntia, riippuen vuuan syvyydestä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)0.8g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, Maitokolmio2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g1.4g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g17kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g167kcal9.6g11.5g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405078