TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Korppujauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3.1g4.1kcal0.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal1.6g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.8g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g123kcal15.1g5.7g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808