Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g1.8g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g85kcal3.7g13g0g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194