Ylelliset silakkapihvit juhlapäiväksi

Marinoi silakkafileitä kevytkermassa pari tuntia.

Korppujauhota fileet ja paista juoksevan margariinin kera.

Tarjoa puikulaperunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafile, perattu, ruodoton, tuore3.7g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Korppujauho 0.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytkerma (Pirkka), annos 200g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal1.2g1g1.2g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g193kcal11.1g9.3g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329323