Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3.5g6.9kcal0.7g0g0.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1.4g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g159kcal13g1.9g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676