Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kymppi kevyt piirakkataikina1.6g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0.8g1.4g1g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g155kcal7.3g12.7g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729