Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2g7kcal0g0.1g0.7g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal0.4g0.6g2g0.2g
Valittu annoskoko6g11kcal0.2g0.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g202kcal3.6g5.5g18.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327