Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g78kcal3.6g1.8g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207