Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Leseseos (3 viljan)0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal0.4g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g172kcal3.8g20.8g5.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109