Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0.6g2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.3g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g157kcal5.6g18.5g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744