Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Paistijauheliha, snellman1.6g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1.8g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.5g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal1g2.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko6g12kcal0.5g1.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g216kcal9.1g23.6g7.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716