Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0g1g0g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.3g0g0g
Arvot/100g100g64kcal0g9.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641