JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2.6g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni rasvainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Olut, alkoholiton Nikolai0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal1g0g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.5g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g85kcal9.3g0g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616