Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 0.8g1.2kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu keitetty 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal3.8g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179