Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 3.9g7.3kcal1g0g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1.6g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal2g0g1.2g0g
Valittu annoskoko6g10kcal1g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g184kcal18.2g0g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860