Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 3.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g0.5g1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g0.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.7g7.4g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154