Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1g0.6kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla0.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal7.4g1.9g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162