Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0g2.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0g1.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g135kcal0g20g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191