Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g0.4g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Tumma makarooni (Torino)2.1g7.4kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal1.2g2.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g11kcal0.6g1.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g207kcal11.1g25.9g5.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138