Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kaurahiutale 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.3g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Mantelilastu (A la meira)0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.6g3.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko5g12kcal0.3g1.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g215kcal5.6g31.5g5.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640