Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2.6g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1.2g2.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g1.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g151kcal10.9g20g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104