Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0g0.8g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g53kcal0g7.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946