Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1.5g1kcal0g0.2g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1.2g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal3.6g5.5g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759