Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.6g0.2kcal0.1g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 0.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.5g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal1g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal8.9g10.7g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297