Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Lanttu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g1.1g1kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g67kcal3.5g5.3g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543