Raejuustomunavoi

Keitä 2 kananmunaa kypsäksi ja anna niiden jäähtyä.

Hienonna haarukalla ja lisää ne 50 g:aan margariinia ja lisää seokseen vielä 50 g raejuustoa.

Mikäli käytät noin 8g annoksen kerralla, niin siihen menee noin 24 kcal.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.3g1kcal0.2g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.3g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal1.2g0g2.2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.6g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0g0.6g0g
Arvot/100g100g222kcal10.9g0g20g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238255