Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal0.6g4.4g0g0.2g
Valittu annoskoko6g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Arvot/100g100g193kcal5.5g40g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295127