Tomaattinen lihapullakastike

Kuullota pilkottu sipuli ja valkosipuli kevyesti öljyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta maun mukaan (esim.

timjamia, basilikaa, pippuria jne.)

Anna hautua hiljaisella tulella n. 30 min. Lisää lopuksi lihapyörykät ja jatka hauduttamista n. 10 - 15 min.

Tarjoile riisin, perunan, pastan tai vihannesten kumppanina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kivikylän Palvarin lihapyörykkä (Kivikylä), annos 10g2.1g5.6kcal0.3g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0.6g0.8g1g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g132kcal5.4g7.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324344