Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%0.8g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal0.8g0g0.8g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Arvot/100g100g116kcal7.3g0g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329