Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 1.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g0.9g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal5.5g7.3g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213754