Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1.4g0g1.4g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.7g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Arvot/100g100g175kcal12.5g0g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983