Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kebablastu 300g, pouttu0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pizzajuusto, valio0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal0.8g2.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko6g10kcal0.4g1.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g180kcal7.3g21.8g3.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029