Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Perunasipulisekoitus 500g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suolapähkinä 0g0.1kcal0g0g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow2.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.1g5.4g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722