Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 2g8kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g32kcal0.6g5.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g16kcal0.3g2.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g289kcal5.4g50g5.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920