Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g0.6g0.9kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g104kcal5.6g9.3g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408