Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)3.9g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi (teollinen)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g30kcal0.6g0.2g3g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.3g0.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g271kcal5.4g1.8g26.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024