Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Soijajauhot, Soyolk0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2g5.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g28kcal1.6g0.2g2g0.2g
Valittu annoskoko6g14kcal0.8g0.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g255kcal14.5g1.8g18.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035