Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g3kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g1kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g24kcal0g3.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921