Jauheliha-Kasvisvuoka

Paista ja mausta jauheliha oman maun mukaan.

Vuokaan peruna- ja kasvissuikaleet sekä jauheliha ja ruokakerma.

Päälle ihan hyppysellinen emmental juustoraastetta.

Ruokakerman voi korvata myös kasvisliemellä.

Uunissa 175c n.1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.4g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g89kcal3.6g9.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94707