Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)2.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g1.3g4.4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 1g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal0.8g2.6g1g0.6g
Valittu annoskoko5g13kcal0.4g1.3g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g233kcal7.4g24.1g9.3g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528