Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 0.7g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.7g2.4kcal0g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal0g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g176kcal0g5.5g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522