Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Siirappi, tumma1g3.1kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.2g7.7kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g45kcal0.6g6.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko6g23kcal0.3g3.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.2g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g404kcal5.4g58.9g14.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103132